Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Home Safe Home: Ασφαλίστε το σπίτι σας με αυτά τα απίθανα gadget!

Home Safe Home: Ασφαλίστε το σπίτι σας με αυτά τα απίθανα gadget!

Όχι δεν χρειάζονται υπερβολές. Παρακολουθήστε, κλειδώστε και ξεκλειδώστε το σπίτι από το κινητό, ενημερωθείτε για τους επισκέπτες και αφήστε τα φώτα σας να μάθουν τις συνήθειές σας με τα καλύτερα gadget της αγοράς! 

 

 

D-Link DCS-2530L Wide Eye Full HD camera

 

Η νέα κάμερα της D-Link έχει αρκετά μικρές διαστάσεις, κάτι που είναι και το ζητούμενο από μια κάμερα ασφαλείας, ενώ η ποιότητα κατασκευής της βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Το μεγάλο της ατού είναι το ευρύ φάσμα εικόνας που μπορεί να πιάσει και το οποίο φτάνει έως και τις 180 μοίρες! Έτσι, ακόμη και μεγάλοι χώροι μπορούν να καλυφθούν αποτελεσματικά χωρίς την ανάγκη προσθήκης επιπλέον κάμερας.

ULTRA WIDE
Ιδιαίτερα μεγάλο οπτικό πεδίο για αποτελεσματική κάλυψη χώρων με μία και μόνο κάμερα, αλλά και ζωντανή εικόνα και ήχος από όπου και αν βρίσκεστε

 

Μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία de-warping που διαθέτει η εικόνα της δεν είναι παραμορφωμένη, όπως ίσως θα περιμένατε. Διαθέτει λειτουργία νυχτερινής όρασης, η οποία λειτουργεί υποδειγματικά, ενώ δε λείπει και η δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης και ήχου για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Με την D-Link μπορείτε να έχετε ζωντανή εικόνα του χώρου σας από όπου και αν βρίσκεστε σε ποιότητα full HD, αλλά και ήχο δύο δρόμων!

DLINK.COM/GR


 

BeOn LED Bulbs

 

Πριν μπει στο σπίτι ο διαρρήκτης, χτυπάει το κουδούνι, καλού κακού. Αν δει το φως να ανάβει, φυσικά θα ψάξει για άλλο στόχο. Οι λάμπες της BeOn διαθέτουν μερικές έξυπνες λειτουργίες, οι οποίες τουλάχιστον θα αποθαρρύνουν τους ερασιτέχνες απατεώνες.

ΒLACK OUT
Οι λάμπες της BeON έχουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει. Στην περίπτωση διακοπής ρεύματος διαθέτουν αρκετή αποθηκευμένη ενέργεια που θα φωτίσει τον χώρο σας για έως και 5 ώρες!

 

Για παράδειγμα μπορούν να μάθουν τον τρόπο που χειρίζεστε τα φώτα στο σπίτι και να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία όταν λείπετε, ώστε να φαίνεται ότι κάποιος είναι μέσα. Χάρη μάλιστα στο ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτουν μπορούν να «ακούσουν» το κουδούνι και να ενεργοποιήσουν τα φώτα του σπιτιού.

 

BEONHOME.COM


 

 

Netatmo Welcome

 

Μπορεί να μοιάζει με μύλο για το πιπέρι, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ιδιαίτερα έξυπνη gadget κάμερα, η οποία διαθέτει δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων.

FACE FRIENDLY
Το Netatmo Welcome αναγνωρίζει τα πρόσωπα που βρίσκονται στο σπίτι σας και μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις ακόμη και στο smartwatch! Επίσης μόλις ακούσει ήχο από συναγερμό σάς ειδοποιεί και αυτομάτως αρχίζει την εγγραφή βίντεο.

 

Την τοποθετείτε μέσα στο σπίτι σας, και αυτή αναλαμβάνει να σας ειδοποιήσει όταν επιστρέψουν τα παιδιά από το σχολείο, ή ακόμη και όταν κάποιος άγνωστος επισκεφθεί τη γυναίκα σας. Για πλασιέ μιλάμε, μην πάει ο νους σας στο κακό!

 

NETATMO.COM


 

 

August Smart Lock

 

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που υπόσχονται εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια στο σπίτι σας, αλλά η August είναι αυτή που προσφέρει τις πιο εντυπωσιακές λύσεις. Μπορείτε να χειριστείτε τις έξυπνες κλειδαριές της από το κινητό, αφήνοντας έτσι, για παράδειγμα, να μπουν τα παιδιά σας όταν βρίσκεστε στη δουλειά, ενώ μπορείτε να προσφέρετε και προσωρινή πρόσβαση σε κάποιον γνωστό ή την οικιακή βοηθό χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε νέα κλειδιά.

 

VIRTUAL KEY
Με την κλειδαριά της August μπορείτε να στέλνετε virtual κλειδιά σε γνωστούς ή συνεργάτες τα οποία θα έχουν ημερομηνία λήξης, ενώ μπορείτε να παραμετροποιήσετε ακόμη και τις ώρες που θα λειτουργούν τα κλειδιά αυτά.

 

Η August μάλιστα δηλώνει ότι οι κλειδαριές της είναι συμβατές με την υπάρχουσα εγκατάσταση, κι έτσι δε χρειάζονται πολυδάπανες μετατροπές στις πόρτες. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Η August ετοιμάζει το νέο της software, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το GPS του κινητού. Αυτό σημαίνει ότι, όταν φεύγετε, το σπίτι κλειδώνει αυτόματα!

 

AUGUST.COM