Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Thanks to Tech | LG Smart InstaView

Στην μεγάλη έκθεση Thanks to Tech του Κωτσόβολου στο The Mall Athens, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το LG InstaView™ Door-in-Door® ψυγείο, που έχει εντυπωσιάσει με το γυάλινο πάνελ 33 ιντσών και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Με δύο απλά χτυπήματα, ενεργοποιείται η λειτουργία Knock-On φωτίζοντας το εσωτερικό του ψυγείου, κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης την πόρτα και χωρίς καμία απώλεια κρύου αέρα.

Το ψυγείοSmart InstaView™ ενσωματώνει μια σειρά από πρακτικές δυνατότητες που παρέχονται από την φωνητική υπηρεσία της AMAZON, Alexa, ενώ επίσης τροφοδοτείται από την έξυπνη πλατφόρμα webOS της LG. Διαθέτει οθόνη αφής LCD 29 ιντσών, η οποία, χάρη στη λειτουργία InstaView, μπορεί αμέσως να γίνει διάφανη με μόνο δύο χτυπήματα στην οθόνη επιτρέποντας στους χρήστες να δουν το εσωτερικό του ψυγείου χωρίς να ανοίξουν την πόρτα. Τώρα με την πλατφόρμα webOS, οι καταναλωτές μπορούν επίσης να εξερευνήσουν μια σειρά από λειτουργίες μέσω WiFi, δημιουργώντας ένα ευέλικτο και πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης τροφίμων προσβάσιμο ακριβώς μπροστά από την πόρτα ψυγείου.

Η φωνητική Υπηρεσία Alexa της Amazon παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε ένα ‘έξυπνο’ προσωπικό βοηθό, ο οποίος εκτός από την αναζήτηση συνταγών, μπορεί να αναπαράγει μουσική, να ιεραρχήσει τις προεπιλεγμένες παραγγελίες από την Amazon.com, συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων, και να πραγματοποιήσει προσθήκες στη λίστα με τα ψώνια καθώς και πολλά άλλα. Με διαθέσιμες πάνω από 6.000 δεξιότητες, η ‘Alexa’ μπορεί επίσης να ελέγξει το ‘έξυπνο’ σπίτι, να αναζητήσει υπηρεσία αυτοκινήτου, να ορίσει το χρονόμετρο της κουζίνας και να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες – όλα hands-free, απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή του χρήστη. Με την Alexa τα καθημερινά καθήκοντα στην κουζίνα – όπως το μαγείρεμα ή ο προγραμματισμός για την ημέρα – μετατρέπεται σε μια πρωτοποριακή, διασκεδαστική εμπειρία.

 

Επιπλέον, εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Amazon, το LGSmart InstaView ψυγείο προσφέρει μια ποικιλία από άλλες λειτουργίες ενισχύοντας την  ευκολία στη χρήση. Το Smart Tag menu επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν αυτοκόλλητα και ετικέτες πάνω στην οθόνη για να υποδεικνύουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα, ενώ επίσης υπάρχει η δυνατότητα να εισάγουν την ημερομηνία λήξης του κάθε τροφίμου, έτσι ώστε το ψυγείο να τους ειδοποιεί όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους. Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να ανταλλάσουν σημειώματα και να δημιουργούν ‘to-do’ λίστες που εμφανίζονται στην οθόνη. Για να ελέγξουν το εσωτερικό του ψυγείου από απόσταση, μια 2,0 megapixel πανοραμική κάμερα με super ευρυγώνιο φακό αιχμαλωτίζει εικόνες του εσωτερικού του ψυγείου από διαφορετικές οπτικές γωνίες οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω smartphone, μία must-have λειτουργία για όποιον θέλει να δει τι υπάρχει στο σπίτι, ενώ είναι για ψώνια.

«Δουλεύοντας με την Amazon, είμαστε σε θέση να διευρύνουμε τις δυνατότητες του έξυπνου ψυγείου μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας μια περαιτέρω ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος», δήλωσε ο Song Dae-Hyun, Πρόεδρος της LG Electronics και της Home Appliance & Air Solutions Company. «Το Smart InstaView Door-in-Door ψυγείο θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν την εμπειρία της κουζίνας τους, όπως ποτέ πριν».

«Για πολλές οικογένειες, η κουζίνα είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού, και ένα μέρος όπου συνήθως δεν είναι τόσο ευέλικτο. Τώρα οι καταναλωτές έχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στα σπίτια τους, απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή τους και την Alexa» δήλωσε ο Mike George, Αντιπρόεδρος, της Amazon Alexa. «Σε συνεργασία με μια εταιρεία με καινοτόμες οικιακές συσκευές, όπως η LG, μπορούμε πραγματικά να επιδείξουμε πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η ζωή για τους καταναλωτές ξεκινώντας με την αναβάθμιση μίας από τις πιο σημαντικές συσκευές του σπιτιού».