Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Huawei MateBook: Η Huawei κάνει δυναμική είσοδο στα PC! [MWC 2016]

Huawei MateBook: Η Huawei κάνει δυναμική είσοδο στα PC! [MWC 2016]

Η Huawei παρουσίασε το MateBook στο Mobile World Congress 2016 στη Βαρκελώνη

 

Η Huawei παρουσίασε το MateBook στο Mobile World Congress 2016. Πρόκειται για ένα 2 σε 1 laptop που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. 

Φτιαγμένο να λειτουργεί με Windows 10, το MateBook προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία της Microsoft Corp., συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Edge, και του Cortana digital personal assistant.

«Η συνεργασία μας με τη Huawei προσφέρει στους καταναλωτές ένα νέο τρόπο να απολαμβάνουν την εμπειρία των Windows 10 σε μια πολύ όμορφα σχεδιασμένη συσκευή» είπε ο Peter Han, Αντιπρόεδρος του Worldwide OEM Marketing της Microsoft Corp. «Η Huawei λαμβάνει υπ’ όψιν της ότι οι καταναλωτές θέλουν διάδραση με τις συσκευές και φέρνει μια νέα προοπτική σε αυτό τον τομέα. Η σχέση μας με τη Huawei είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του αυξανόμενου οικοσυστήματος premium φορητών Windows 10 συσκευών».

 

 

Σούπερ λεπτό 
Συνδυάζοντας τη φορητότητα ένος smartphone με τη δύναμη και την παραγωγικότητα ενός laptop, το MateBook σχεδιάστηκε με γνώμονα την απλότητα. Με minimal αισθητική και λεία εμφάνιση, η συσκευή είναι φτιαγμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας που είναι συγχρόνως κομψό αλλά και εξελιγμένο. Το MateBook έχει δυνατό σώμα προστασίας με εξαιρετική αντοχή σε κάθε ταλαιπωρία της υπερκινητικής σύγχρονης ζωής, ενώ το λεπτό προφίλ του και το μικρό βάρος του στα 640γρ. το κάνουν ιδανικό να πηγαίνει παντού.

 

P1060139

 

huawei-matebook-31-720x480-c

Θήκη Πληκτρολογίου, Πληκτρολόγιο και Touchpad
Η θήκη πληκτρολογίου του MateBook είναι φτιαγμένη από περιβαλλοντικά φιλικό μαλακό PU δέρμα, την τέλεια επιλογή για να συνδυάσει κανείς στυλ και χρηστικότητα. Η ανθεκτικότητα της προσφέρει επίσης και ένα ιδανικό επίπεδο προστασίας. Το πληκτρολόγιο έχει 1.5χιλ stroke, εργονομική ανάρτηση και chiclet keycap σχεδιασμό, που επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια στα πλήκτρα ελαχιστοποιώντας τα λάθη πληκτρολόγησης. Το ενσωματωμένο touchpad χρησιμοποιεί multi-touch τεχνολογία που υποστηρίζει ομαλές και ακριβείς κινήσεις δακτύλων, συνδυάζοντας ένεση και χρηστικότητα.

 

P1060136

Ζωντανά χρώματα 
Η 12΄΄ IPS multi-touch οθόνη του MateBook ενισχύεται ακόμα περισσότερο από ένα πολύ λεπτό πλαίσιο και αναλογία οθόνης προς σώμα 84%. Η οθόνη έχει ανάλυση 2160Χ1440 και 160° ευρεία γωνία για μια καθηλωτική εμπειρία. Η πλήρης χρωματική κλίμακα αγγίζει το εντυπωσιακό 85%, φέρνοντας την οθόνη χρώματα ζωντανά και αληθινά. Το MateBook θα προσφέρεται σε δύο χρώματα: champagne gold και space silver.

 

P1060144

P1060145

 

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας 
Για να διασφαλιστεί ότι το MateBook θα προσφέρει βέλτιστη απόδοση η διάρκεια της μπαταρίας και η ισχύς υπήρξαν καίριες προτεραιότητες κατά το σχεδιασμό. Η 33.7Whv υψηλής πυκνότητας μπαταρία λιθίου, προσφέρει ισχύ για 9 ώρες δουλειάς, 9 ώρες χρήσης Internet και 29 ώρες μουσικής αναπαραγωγής. Η συσκευή διαθέτει επίσης και την εξειδικευμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της Huawei για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου επαγελματία. Η μπαταρία του MateBook φορτίζεται πλήρως σε 2:30 ώρες. Όταν δεν υπάρχει χρόνος για πλήρη φόρτιση, η συσκευή μπορεί να φορτίσει μέχρι το 60% της μπαταρίας με μόλις μια ώρα φόρτισης

 

Υψηλή αποδοτικότητα και ευελιξία 
Το MateBook χρησιμοποιεί Windows 10 και διαθέτει επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core™ M-series, βάζοντας στα χέρια του χρήστη μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας και τα σημαντικότερα εργαλεία εργασιακής αποδοτικότητας όπως το Microsoft Office. Η συσκευή προσφέρει μέχρι 8GB LP DDR3 μνήμη και μέχρι 512GB χωρητικότητα στο δίσκο SSD. Χρησιμοποιώντας μια μοναδική stacked hardware διαδικασία, η Huawei μπορεί να δώσει fan-less σχεδιασμό που προσφέρει μηδενικό θόρυβο κατά τη χρήση του MateBook.

 

 

huawei-matebook-17-720x480-c

 

huawei-matebook-18-720x480-c
MatePen 
Όταν ένα χειρόγραφο κείμενο είναι απαραίτητο το MatePen stylus που συνοδεύει το MateBook προσφέρει 2048 επίπεδα ευαισθησίας, αποδίδοντας τέλεια τις ιδιαίτερες και λεπτές αποχρώσεις του γραφικού χαρακτήρα του χρήστη, με μηδενική καθυστέρηση. Για απαιτητικές εργασιακές λειτουργίες, το MatePen υποστηρίζει γραφικά και μαθηματικές λειτουργίες, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν laser pointer για παρουσιάσεις.

Το πρώτο One-touch to Unlock στον κόσμο – Απελευθερώνει από το παραδοσιακό ξεκλείδωμα
Το MateBook προσφέρει ασφάλεια με παράλληλη γρήγορη πρόσβαση μέσω της λειτουργίας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που υποστηρίζει μια 360° ευαίσθητη διαδικασία αναγνώρισης για ελαχιστοποίηση αποτυχημένων προσπαθειών αυθεντικοποίησης. Χρειάζεται μόνο ένα άγγιγμα για να ξεκλειδώσει η οθόνη του MateBook – η ταχύτερη αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στην αγορά.

 

Τέλεια συνδεσιμότητα
Το MateBook διαθέτει ένα Wi-Fi mobile hotspot για να μπορούν οι χρήστες να μένουν συνδεδεμένοι όταν η παραδοσιακή σύνδεση Internet δεν είναι διαθέσιμη. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει μια εύκολη και αποδοτική εμπειρία φορητότητας είναι η drag-and-drop document transfer λειτουργία από και προς Android smartphones.

Submit a Comment