Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Τα TOP 10 μοντέλα υβριδικών αυτοκινήτων που θα σας συναρπάσουν!

Τα TOP 10 μοντέλα υβριδικών αυτοκινήτων που θα σας συναρπάσουν!

Και ενώ θεωρούσαμε ότι το καυσαέριο είναι μονόδρομος εμφανίστηκαν στις ζωές μας τα υβριδικά αυτοκίνητα, εκείνα δηλαδή που χρησιμοποιούν περισσότερες από μία τεχνολογίες για την κίνησή τους.

Περιλαμβάνουν συνήθως τον κλασικό κινητήρα εσωτερικής καύσης και μια πιο ήπια τεχνολογία προς το περιβάλλον. Τα υβριδικά αυτοκίνητα μπορούν απλώς να κινηθούν με ηλεκτρικό κινητήρα ή να υποβοηθούνται από αυτόν, όταν χρειάζονται μεγαλύτερη ισχύ. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και υβριδικά αυτοκίνητα τα οποία φορτίζονται από εξωτερικά προς αυτά εξαρτήματα.

Ο κύριος λόγος που θα μπορούσε να αποτρέψει κάποιον αγοραστή να επιλέξει ένα υβριδικό αυτοκίνητο, ήταν κυρίως οικονομικός. Τα τελευταία όμως χρόνια, τα υβριδικά αυτοκίνητα κερδίζουν όλο και περισσότερο χώρο, μιας και η τιμή τους έχει μειωθεί αισθητά και σε πολλές περιπτώσεις πλησιάζει αυτή των συμβατικών αυτοκινήτων!

Σας παρουσιάζουμε τα δέκα καλύτερα μοντέλα υβριδικών αυτοκινήτων του 2017

1.Toyota Prius

toyota

Η Toyota πρωτοστάτησε από την αρχή στην κυκλοφορία των υβριδικών αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά κυκλοφόρησε το Toyota Prius. Είναι ακόμα πιο αποδοτικό από πλευράς καυσίμου από τον προκάτοχό του, τα επίπεδα εξοπλισμού είναι εντυπωσιακά και το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο. Κοστίζει γύρω στις 23.000 δολάρια.

2. Volkswagen Golf GTE

Από τα πρώτα σε κυκλοφορία το Golf της Volkswagen κάνει την οδήγηση σκέτη απόλαυση. Είναι εξίσου γρήγορο με το αντίστοιχο βενζινοκίνητό του, ενώ μπορεί να εξοικονομήσει μια μικρή περιουσία χάρη στις εκπομπές CO2 των 39g / km και την ικανότητα να ταξιδεύει μέχρι 50χλμ/ώρα χωρίς τη βοήθεια του βενζινοκινητήρα. Κοστίζει γύρω στις 17.000 δολάρια.

3.Audi A3 e-tron

Το Audi A3 είναι ένα τόσο καλό αυτοκίνητο που ονομάστηκε What Car? Αυτοκίνητο της Χρονιάς το 2013 και παραμένει το αγαπημένο οικογενειακό hatchback. Αυτή η υβριδική έκδοση e-tron plug-in είναι ένα ακριβότερο ιδιωτικό buy από το αγαπημένο μας βενζινοκίνητο και A3s diesel, αλλά κάνει ένα πολύ φθηνό αυτοκίνητο της εταιρείας. Και ενώ είναι στενά συνδεδεμένο με το Volkswagen Golf GTE, προσφέρει ένα πιο καλαίσθητο εσωτερικό και μια ελαφρώς πιο άνετη διαδρομή. Κοστίζει γύρω στις 20.000 δολάρια.

4.Volvo XC90 T8

Η Volvo έχει συνδυάσει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0-λίτρων με ηλεκτρική κίνηση και τεχνολογία plug-in για εκπομπές CO2 μόλις 49g / km και σειρά μέχρι και 43 χλμ/ώρα με μόνο ηλεκτρική ισχύ. Ταυτόχρονα, το T8 είναι τόσο πολυτελές όσο οποιοδήποτε άλλο XC90 και ένα από τα λίγα υβριδικά SUV με καθίσματα για επτά. Είναι απλά ντροπή ότι είναι τόσο ακριβό να αγοράζετε ιδιωτικά. Κοστίζει γύρω στις 49.000 ευρώ.

5.BMW i3

Η BMW i3 είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά ελαφριά ανθρακοειδή και αλουμίνιο για να αντισταθμίζει το βάρος των μπαταριών της, οι οποίες είναι τοποθετημένες κάτω από το δάπεδο για να χαμηλώσουν το κέντρο βάρους και να βελτιώσουν το χειρισμό. Υπάρχει μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση με τελική ταχύτητα μέχρι και 200 χλμ/ώρα, εκτός αν θέλετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για να πάρετε μια επέκταση με βενζινοκινητήρα διπλού κυλίνδρου. Κοστίζει από 33.000 έως 38.000 δολάρια.

6 .Chevrolet Bolt

Το ολοκαίνουργιο Chevrolet Bolt αλλάζει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, παρέχοντας αυτονομία 370 χιλιομέτρων οδήγησης ανά φόρτιση και υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά που οι ανταγωνιστές του δεν προσφέρουν. Αυτά τα οφέλη δικαιολογούν την τιμή, η οποία είναι υψηλότερη από την πλειοψηφία των αντίστοιχων αυτοκινήτων. Κοστίζει γύρω στις 30.000 ευρώ.

7.Porsche Cayenne S E-Hybrid

Η  Porsche Cayenne Hybrid ανεβάζει το επίπεδο στην λίστα των υβριδικών αυτοκινήτων. Η Porsche Cayenne E-Hybrid είναι αυτό ακριβώς που περιμένετε από την Porsche: προσφέρει ευημερία, κομψότητα και απόδοση. Είναι τόσο σπορ και ευχάριστη στην οδήγηση, χωρίς όμως να διαθέτει τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους που υπόσχονται οι Porche! Τιμή εκκίνησης 115.000 δολάρια.

8.Hyundai Sonata Hybrid

Το υβρισικό Hyundai Sonata διαθέτει καλή οικονομία καυσίμου, άνετο και άρτια εξοπλισμένο εσωτερικό και αξιοπρεπή απόδοση. Δεν θεωρείτε και από τα πιο ποιοτικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Ξεκινά από 26.000 δολάρια.

9.Honda Accord Hybrid

Η Honda επανέφερε το Accord Hybrid για το 2017 και τοποθετεί κοντά στην κορυφή της κατάταξης των αυτοκινήτων μεσαίου μεγέθους. Η βόλτα είναι άνετη και η οικονομία καυσίμου υπερβαίνει τους υβριδικούς αντιπάλους. Η λίστα με τα τυπικά χαρακτηριστικά είναι μεγάλη, αν και το κουραστικό σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής είναι ένα αξιοσημείωτο μειονέκτημα. Η φθηνή του έκδοση ξεκινά από 29.000 ευρώ.

10.Mercedes C-Class C300 h

Παρά την τεράστια εμπειρία της Lexus στον κόσμο των υβριδικών οχημάτων, οι εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CO2 της Mercedes C-Class, ύψους 94g / km, της δίνουν χαμηλότερα λειτουργικά κόστη από ό, τι το IS της Lexus. Η Mercedes είναι επίσης πιο ευκίνητη από τη Lexus και είναι περισσότερο λειτουργική στην οδήγηση. Μπορεί να ξεκινά από 29.000, αλλά μπορεί να αγγίξει και τα 71.000 δολάρια.

Submit a Comment