Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

LG, νέα σειρά ψυγείων υψηλής ενεργειακής απόδοσης

LG, νέα σειρά ψυγείων υψηλής ενεργειακής απόδοσης

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά των υψηλής ενεργειακής απόδοσης ψυγείων κατά τη διάρκεια της INNOFEST 2014

Η πιο πρόσφατη σειρά ψυγείων της LG διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία Inverter Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής) επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις, ευκολία και εξοικονόμηση ενέργειας

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά των ενεργειακά αποδοτικών ψυγείων για την αγορά της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του διεθνούς roadshow LG Innovative Festival 2014 (InnoFest) το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βενετίας στην Ιταλία στις 19 Μαρτίου. Στο προσκήνιο της φετινής έκθεσης ήταν το εύρος των νέων και ενεργειακά αποδοτικών μοντέλων από τη σειρά ψυγείων της LG. Κρατώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τα ψυγεία καθιστούν επίσης την αποθήκευση των τροφίμων και την οργάνωση ευκολότερη και πιο άνετη από ποτέ.

LG Refrigerator_Door-in-door

«Οι ευρωπαίοι καταναλωτές στο σύνολό τους είναι οικολογικά ευσυνείδητοι και φαίνεται να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τις υπόλοιπες αγορές για τα επίπεδα της κατανάλωσης ενέργειας και το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα των επιμέρους συσκευών, όπως τα ψυγεία,» δήλωσε ο Seong-jin Jo, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance Company. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη νέα σειρά ψυγείων της LG στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτά τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία αιχμής και την τεχνογνωσία της LG, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα.».

Η έξυπνα σχεδιασμένη τεχνολογία Inverter Linear Compressor για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας
Η αποκλειστική τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή (Inverter Linear Compressor) της LG έχει βοηθήσει τους ψυγειοκαταψύκτες της εταιρείας να αποκτήσουν για πρώτη φορά Total No Frost ενεργειακή διαβάθμιση Α+++ -10%. Αυτό πραγματοποιείται με την παραγωγή λιγότερης εσωτερικής τριβής και προσφέροντας πιο ακριβή έλεγχο ψύξης, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα ψυγεία της LG που διαθέτουν Inverter Linear Compressor έχουν δοκιμαστεί για να καταναλώνουν περίπου 50 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια από ένα ψυγείο με συμβατικό συμπιεστή. Επιπλέον, τα επίπεδα θορύβου μειώνονται κατά περίπου 25 τοις εκατό ενώ έχει σημειωθεί επίσης βελτίωση και στην ανθεκτικότητα. Η LG θεωρεί ότι οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αποδοτικότητα των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία με δεδομένη την πρόσφατη αύξηση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας σε ολόκληρη την ήπειρο. Η LG επιπλέον, εγγυάται την καλή λειτουργία του μηχανισμού και προσφέρει 10-ετή εγγύηση στον Γραμμικό Συμπιεστή.

Door-in-Door καινοτομία για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση με λιγότερη απώλεια κρύου αέρα
Ο εξαιρετικά πρακτικός σχεδιασμός του Door-in-Door κάνει ευκολότερη στους καταναλωτές την πρόσβαση στα τρόφιμα και στα ποτά τους. Επιπλέον, ο πρόσθετος χώρος στο ράφι τους δίνει την έξυπνη επιλογή για να διατηρούν οργανωμένο το περιεχόμενο του ψυγείου τους βάσει του τρόπου ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η απώλεια του κρύου αέρα έως 41 τοις εκατό σε σχέση με το άνοιγμα της κυρίως πόρτας του ψυγείου. Με τη μείωση των εναλλαγών της θερμοκρασίας που υπάρχουν όταν ανοίγει η πόρτα, η καινοτομία Door-in-Door βοηθάει το φαγητό να παραμείνει φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Έξυπνη αποθήκευση σε μεγαλύτερο χώρο για μέγιστη ευελιξία
Η πιο λεπτή μόνωση του τοίχου στο νέο τετράθυρο ψυγείο της LG εγγυάται στους καταναλωτές εσωτερική χωρητικότητα που δεν έχουν ξανασυναντήσει. Αντικαθιστώντας τον κεντρικό χώρο που διαθέτουν συνήθως τα δίπορτα ψυγεία, η LG επιτρέπει στους καταναλωτές ακόμα πιο ευέλικτη δημιουργία χώρου για τρόφιμα και ποτά. Επιπλέον, μέσω του Smart Storage System το οποίο διαθέτει τεχνολογία διαχείρισης χώρου βελτιώνεται ο διαχωρισμός αποθήκευσης ενώ επίσης βοηθά τους καταναλωτές να οργανώσουν το περιεχόμενο του ψυγείου τους με πιο δημιουργικό τρόπο.

Έξυπνη διαχείριση αέρα για τη διατήρηση φρέσκων τροφίμων
Όλα τα ψυγεία της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με το χαρακτηριστικό Total No Frost. Ενώ τα περισσότερα συμβατικά συστήματα εσωτερικής ροής αέρα διανείμουν δροσερό αέρα ανομοιόμορφα, ο προηγμένος σχεδιασμός της LG προσφέρει ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου. Χάρη στο νέο Multi Air Flow system, τρόφιμα όπως κρέας που αποθηκεύονται στο πάνω ράφι του ψυγείου παραμένουν το ίδιο δροσερά όπως τα λαχανικά στο κάτω ράφι. Επιπλέον, το μοναδικό σύστημα φίλτρου της LG, Pure N Fresh- το οποίο εμφανίζεται σε αρκετά μοντέλα από τη νέα σειρά της εταιρείας – απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο. Την ίδια στιγμή, εισάγει αέρα μέσω των καθαρών και φρέσκων καναλιών ροής αέρα, εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα των τροφίμων περισσότερο από ό, τι σε ένα συμβατικό ψυγείο.

Έξυπνη Τεχνολογία για Αξιοπιστία και Ευκολία
Πολλά από τα ψυγεία της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό Smart Diagnosis. Αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων επιτρέπει στους εκπροσώπους του τηλεφωνικού κέντρου την ταχεία διάγνωση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι.

Δημιουργικός μηχανικός σχεδιασμός για εύκολη πρόσβαση
Συχνά οι περιορισμοί στους χώρους της κουζίνας μπορεί να μην επιτρέπουν το πλήρες άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου. Οι μηχανικοί της LG για τη συγκεκριμένη πρόκληση παρουσίασαν τη λύση Zero Clearance. Ιδανική για μικρότερες κουζίνες, η πόρτα Zero Clearance της LG μπορεί να ανοίξει σε γωνία 90 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι τα συρτάρια του ψυγείου μπορούν να επεκταθούν πλήρως, καθιστώντας την πρόσβαση των τροφίμων πολύ πιο εύκολη. Τέλος, το κομψό και καλαίσθητο Easy Open χερούλι που εμφανίζεται σε πολλά από τα μοντέλα ψυγείων της LG καθιστά δυνατό το άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου με ελάχιστη προσπάθεια.

 • Bottom-Freezer(GBB530NSCXE)

  – Inverter Linear Compressor

  – Ενεργειακή κλάση A+++-10%

  – Total No Frost

  – Multi Air Flow

  – Smart Diagnosis™

  – Fresh 0 Zone

  – Moist Balance Crisper™

  – Folding Shelf

  – Zero Clearance

  – Easy Open Handle

  – 10-ετής εγγύηση (για

  Inverter Linear Compressor)


 • Multi-Door(GMM916NSHV)

  – Inverter Linear Compressor
  – Door-in-Door™
  – Smart Storage System
  – Total No Frost
  – Multi Air Flow
  – Pure N Fresh™
  – Αναδιπλωμένο ράφι
  – 10-ετής εγγύηση (για Inverter Linear Compressor)


 • Wide Bottom-Freezer (GBB548NSQZB)

  – Inverter Linear Compressor
  – Big Capacity
  – Αναδιπλωμένο ράφι
  – Pull-out Tray
  – Smart Diagnosis™
  – Moist Balance Crisper™
  – 10-ετής εγγύηση (για Inverter Linear Compressor)


Submit a Comment